Inne polecane miejsca
-
Ję
Ja polecam zrobić sobie eurotripa przez Bałkany. O to chodzi w kamperze żeby zwiedzić jak najwięcej a nie siedzieć cały wyjazd na miejscu 
Byliśmy z żoną w zeszłe lato na Węgrzech, w Chorwacji, Albanii, Bośni, Czarnogórze, a skończyliśmy w Grecji
Wypad niezapomniany 

Byliśmy z żoną w zeszłe lato na Węgrzech, w Chorwacji, Albanii, Bośni, Czarnogórze, a skończyliśmy w Grecji

-
Ja
W tym roku wybieramy się pojeździć po Stanach. Wiadomo, to już większa wyprawa, ale w planie mamy zwiedzić zachodnie wybrzeże. Jedziemy z osobą, która już to przerabiała, więc czujemy się bezpieczni. Mogę tylko napisać, że jestem mega podekscytowany, bo całą Europę praktycznie zjeździliśmy, tu jeszcze mnie nie było. Emocji na pewno będzie wiele. Zdjęciami i wrażeniami będę się mógł podzielić dopiero po przyjeździe 

-
Go
Polecam Barco Reale – Włochy, Toskania, Lamporecchio
Bardzo fajne miejsce żeby się wybrać na wakacje z rodzinką. Dużo atrakcji dla dzieci, W ogóle bardzo dobrze zorganizowane miejsce, nie mówiąc już o pewnej pogodzie i cudnej przyrodzie 

-
Mi
Re: Inne polecane miejsca Bacota w Mołdawii
Bylismy pod namiotem jesienią. Miejsce fajnie zorganizowane. wszystko czego potrzeba na miejscu. Wspominam bardzo fajne ogniska, na których spotykaliśmy się wieczorami z prawie wszystkimi przyjezdnymi. Opowieści, relacje, rodzinna atmosfera. Było naprawdę super ! 

-
Jo
Ostatnio przesunięty w górę 10 kwietnia 2020, 14:12 - pt przez: Anonymous.
A u nas co?
A u nas w Polsce co polecacie? chciałabym najpierw zacząć od naszych regionów. Przyczepa już kupiona!! 

Ostatnio przesunięty w górę 10 kwietnia 2020, 14:12 - pt przez: Anonymous.